Wie zijn wij

Wie zijn wij?


Sportvoeding De Rjjcke is dé speciaalzaak waar je terecht kunt voor deskundig en gericht voedingsadvies.


We proberen met z’n allen om zoveel mogelijk voldoening te halen uit onze sportbeoefening. Die voldoening wordt alleen maar groter als we de resultaten die we voor ogen hebben ook effectief kunnen behalen. En daarin speelt sportvoeding een belangrijke rol. Want sporten is pas gezond als er op een verantwoorde manier met het lichaam wordt omgegaan. We hebben er immers maar één.


Als we aan sport doen gaan we energie verbruiken en onze spieren belasten. Om een optimaal rendement te halen uit onze sportinspanning is een juiste voeding bijgevolg van cruciaal belang. De spieren moeten herstellen en de energie die verloren is gegaan moet op een correcte manier worden aangezuiverd. Dit kan op een efficiënte manier. Wij zorgen ervoor dat jouw lichaam wordt voorzien van de juiste brandstof wat resulteert in de beste resultaten.


Bij sportvoeding De Rijcke hebben we immers sportvoeding van de hoogste kwaliteit voor alle type sporters. Alle producten zijn ook dopingvrij en zijn voorzien van een NUT-nummer. Dit NUT-nummer is een bewijs uitgereikt door het federaal voedselagentschap dat het product legaal en veilig is voor de gebruiker.